top of page

Mijn eigen zin:
Een eigenzinnig traject voor jonge doeners,
denkers en dromers!

Kunstzinnig, fijnzinnig, scherpzinnig of waanzinnig?! Jij bent jong en je zit vol zin! Voor de videomaker met grote dromen, de ontwerper die wil verkopen, de nerd die buiten de lijntjes kleurt, de groep die wil organiseren of de creatieve duizendpoot op zoek naar focus.

Wij begeleiden jou in groep, in drie verschillende fases. Daarna kan je altijd met bijkomende vragen terecht bij een van onze coaches of organisatoren. Vanaf het prille begin tot de start van je eigen project, onderneming of iets daartussen...

Mijn eigen zin is een project van Minus One,

AllesKanGentrepreneurNerdlabPlan.k_ 
en Jeugddienst Gent. Mede mogelijk gemaakt door Stad Gent en Vlaamse Overheid

m1-mijneigenzin-vierkant-knop3.png

1. Zin om te starten

Je zit vol zin, maar je hebt geen idee. Je zit vol ideeën, maar je weet er geen blijf mee... Wij helpen je door middel van enkele sessies om je talent te ontwikkelen, focus te vinden en een idee te verzinnen.
 

?! Dinsdag 27 februari 2024

?! Dinsdag 05 maart 2024

?! Dinsdag 12 maart 2024

?! Dinsdag 19 maart 2024

?! Dinsdag 26 maart 2024

2. Op weg naar de start

Je hebt een idee, maar heeft het wel zin? Samen met een expert gaan wij door middel van enkele sessies jouw idee bevragen, testen en optimaliseren tot een zinvol concept. We gaan aan de slag met doelgroepanalyse en prototyping.

?! Dinsdag 23 april 2024

?! Dinsdag 07 mei 2024

3. Klaar voor de start
Je hebt je zinnen gezet op een afgewerkt concept

en je zoekt een plan. Wij stellen voor jou verschillende workshops op die dieper ingaan op de alle stappen die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Jij kan zelf kiezen welke sessies relevant zijn voor jouw project.

bottom of page