top of page
m1-mijneigenzin-4_5-clean.png

Mijn eigen zin:
Een eigenzinnig traject voor jonge doeners,
denkers en dromers!

Kunstzinnig, fijnzinnig, scherpzinnig of waanzinnig?! Jij bent jong en je zit vol zin! Voor de videomaker met grote dromen, de ontwerper die wil verkopen, de nerd die buiten de lijntjes kleurt, de groep die wil organiseren of de creatieve duizendpoot op zoek naar focus.

Wij begeleiden jou in groep, in drie verschillende fases. Daarna kan je altijd met bijkomende vragen terecht bij een van onze coaches of organisatoren. Vanaf het prille begin tot de start van je eigen project, onderneming of iets daartussen...

“VOLZIN.” De eerste fase van het traject.

Je zit vol zin, maar je hebt geen idee. Je zit vol ideeën, maar je weet er geen blijf mee... Wij helpen je door middel van 5 sessies om je talent te ontwikkelen, focus te vinden en een idee te verzinnen. Klik hier om je gratis in te schrijven!

“ZINVOL?” De tweede fase van het traject.
Je hebt een idee, maar heeft het wel zin? Samen met een expert gaan wij door middel van 2 sessies jouw idee bevragen, testen en optimaliseren tot een zinvol concept. Klik hier om je gratis in te schrijven!

“HOOFDZIN.” De derde fase van het traject.
Je hebt je zinnen gezet op een afgewerkt concept en je zoekt een plan. Wij stellen voor jou verschillende sessies op die dieper ingaan op de verschillende stappen die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Jij kan tussen het aanbod kiezen welke sessies relevant zijn voor jouw project. We zien onder andere businessplan, prijszetting, statuten, branding en subsidiëring...

 

Mijn eigen zin is een project van Minus One,

AllesKanGentrepreneurNerdlabPlan.k_ 
en Jeugddienst Gent. Mede mogelijk gemaakt door Stad Gent en Vlaamse Overheid

m1-mijneigenzin-fb-event-2023.png
bottom of page