top of page
m1-vacature-barmedewerker2.png

​Voorzie jij graag mensen van een goed getapte pint? Houd je van muziek en nachtleven? We zijn op zoek naar betaalde medewerkers voor achter de bar, op sporadische basis.

Over de job

Meestal organiseren onze huurders zelf de bar, maar voor activiteiten in eigen beheer kunnen we versterking gebruiken. Ongeveer een keer in de maand beman je met een klein team de bar en voorzie je onze avond- en nachtgangers van drank. De frequentie van de job kan nog toenemen in de komende maanden, aangezien we momenteel een nieuwe barwerking uitdenken.


Als barmedewerker neem je de volgende taken op je: bar bemannen, bezoekers helpen, afwassen, frigo's aanvullen, leeggoed sorteren, bar opbouwen en sluiten. Je werkt daarbij steeds samen in een klein team van 3 à 4 barmedewerkers en 1 locatieverantwoordelijke.

Wie?
 

We zijn op zoek naar jobstudenten en flexi-jobbers met een hart voor nightlife en jongerenwerkingen, met een groot gevoel van verantwoordelijkheid. 

Wanneer?

De eerste twee data zijn 16 februari, in de nacht, en 4 maart, in de avond. We verwachten dat je zeker op één van deze dagen beschikbaar bent.


Wat bieden we jou?

  • Een toffe, afwisselende werkomgeving, tijdens verschillende soorten avond- en nachtactiviteiten in onze zaal

  • Shifts van 4 à 5 uur, of 8 à 9 uur

  • Verloning volgens PC329.01

  • Gratis tickets voor onze events

  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca-ervaring is een plus, maar zeker geen vereiste – we kunnen je alles leren.

 

Lijkt dit je wat? Stuur een korte motivatie naar bar@minus-one.be vóór maandag 5 februari.

bottom of page