Wij zoeken een  communicatiemedewerker 

(50%, B1C) 

 


 

Minus One zelf

 

Minus One is een open huis waar elke jongere zich thuis kan voelen, durft te experimenteren en zich kan ontplooien in zijn of haar interesses en talenten.

 

Ons jongerencultuurcentrum bestaat in zijn huidige vorm drie jaar. Daarbij verhuren we onze zaal aan jonge eventorganisatoren, ondersteunen we hen, organiseren we open ontmoetingsmomenten voor jongeren in de Rabotwijk en prikkelen we hen rond technologie, openbare ruimte, artistieke expressie en ondernemingszin. We bevinden ons midden in het Rabotpark in een ondergrondse zaal, we streven naar een mix van verschillende vormen van jongerencultuur. 


 

Jobomschrijving

 

Je bent het aanspreekpunt voor de communicatienoden binnen het team en staat iedereen zo goed mogelijk bij om een communicatieplan en -strategie uit te denken. 

Je houdt onze sociale media up-to-date (Facebook, Instagram, Snapchat) en communiceert hierin gericht naar verschillende doelgroepen van onze werking. 

Je maakt onze site levendiger en meer binnen de identiteit van Minus One. In combinatie daarmee schrijf je mee met het team de nieuwsbrief (één keer om de 3 maanden)

Je ontwerpt een maandkalender voor alle activiteiten in Minus One. Dat gaat over de events van externen en de activiteiten van de projectmedewerkers. Je zoekt naar manieren om die te verspreiden en ons netwerk te vergroten.

Je ontwikkelt een promofilmpje om Minus One in de kijker te zetten, daarbij rekening houdend met de enorme diversiteit. 

Je neemt onze verhuurdocumenten onder handen, geeft het jaarverslag vorm, zorgt dat alle interne documentatie dezelfde lay-out heeft. 

Je kan persaandacht realiseren voor sommige van de grote activiteiten. 


 

Profiel 

 

Je bent vooral vaardig in vormgeving en design, schrijven komt minder aan bod in deze job. 

Je hebt een liefde voor jeugdcultuur en bent op de hoogte van underground- bewegingen.

 

Voor de opmaak van je strategieën ben je het gewoon om vanuit de input van jongeren te werken. 

Je bent goed in sociale media: je houdt van storytelling op Instagram en kent Snapchat en Facebook vanbinnen en -buiten. 

Je kan het onderste uit de kan van Wix halen.

Je kan zelfstandig plannen en werken en neemt graag initiatief.

Diploma en ervaring zijn niet vereist. 

Aangezien we in een Bulgaars-Turkse wijk werken, worden mensen die hier ervaring mee hebben aangemoedigd te solliciteren. 


 

Aanbod

 

Halftijdse job vanaf half maart tot eind juli in een fantastisch team, met mogelijkheid tot verlenging. Verloning volgens  PC 329.01, B1C (max 3 jaar anciënniteit).

Maaltijdcheques 

Verloning woon-werkverkeer 

Flexibel uurrooster

Bureauruimte in Rabot, Gent 

 

Procedure

 

Je stuurt ons een aantal voorbeelden van je eerder gemaakt werk, met focus op sociale media, websites, affiches, vormgeving,... Je geeft ons hiermee een beeld van wat je onder de knie hebt, rekening houdende met de jobomschrijving. Doe dit het liefst via WeTransfer. 

 

Je schrijft een korte motivatiebrief, max halve A4 waarom jij bij Minus One zou willen werken. Stuur dit door naar werk@minus-one.be. Je hebt hiervoor tot en met 25 februari. De gesprekken gaan door op 3 maart, ten laatste 28 februari krijg je van ons een telefoontje. De niet-geselecteerde kandidaten worden per mail op de hoogte gebracht. 

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One