klik op het logo voor de Facebookpagina en opkomende evenementen

Wij zijn er voor je om je ideeën mee uit te werken. Van kleine droom tot uitgewerkt plan. Heb je zin om ergens mee te helpen? Sluit aan bij de activiteiten hieronder. 

Inspiratieloket

Op dinsdag van 15:00 tot 18:00 kan je terecht met je wildste ideeën. Broed je op een idee voor de Rabotwijk of heb je al geëxperimenteerd met je eigen onderneming of organisatie? Je bent steeds welkom voor een gesprek. 

Fietsenatelier

Elke dinsdag kan je tussen 16:00 en 19:00 terecht in het fietsenatelier van Tomas. We hebben nu een heuse fietscontainer in het Rabotpark dat op deze uren open is. Samen met jongeren werkt hij aan je fiets. Je kan er zelfs een tweedehands fiets op de kop tikken. Het fietsenatelier van Samenlevingsopbouw huist hier ook in en start opnieuw vanaf november 2018.

Textielatelier 

Op dinsdagen en woensdagen stellen we onze borduurmachine open voor iedereen, voor eigen gebruik. Stuur een mailtje om te reserveren. We gingen in september 2018 zeefdrukken en werden daarbij geholpen door de kunstenaars in de derde Rabottoren. 

  

Ondernemersloket

Kom eens langs voor een babbel over jouw idee. We kunnen je sowieso op één of andere manier verder vooruit helpen. Stuur een mail naar celine@minus-one.be of bel naar 0476 305 263.

Radio Rabot 

In samenwerking met HTISA Holstraat werken we enkele weken lang toe naar een radioprogramma op de opendeurdag. Erna proberen we die krachttoer nog een keer opnieuw in het Rabotpark. We nemen interviews af, leggen verzoekjes op en beatboxen er al eens tussen. 

Contact: celine@minus-one.be

Rabotage is een samenwerking tussen vzw Minus One, vzw Jong, Gentrepreneur, Haven, Samenlevingsopbouw Gent en MicroStart. Rabotage wordt mee mogelijk gemaakt door de Vlaamse Overheid. 

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One