RABOTAGE

Studio Rabot

WOENSDAG 13U30 - 16U00

Textiel atelier groeide uit tot Studio Rabot: een gevarieerd workshopaanbod op woensdagnamiddag. Zelf gezelschapsspelen maken, scrunchies naaien, T-shirts bedrukken, borduren..

Het kan allemaal in Studio Rabot.

Micro Pop-up Skatepark

DATA WORDEN GECOMMUNICEERD VIA FACEBOOK
Tijdens de wintermaanden toveren we samen onze zaal om tot een micro skatepark. We plaatsen twee banks, een curb en een rail. 
Breng jouw skateboard of rolschaatsen mee! 

Fietsenatelier

DINSDAG 16U00 - 19U00 // WINTERSTOP - HEROPENING WORDT GECOMMUNICEERD
Elke dinsdag kan je tussen 16:00 en 19:00 terecht in het fietsenatelier van Tomas. We hebben nu een heuse fietscontainer in het Rabotpark dat op deze uren open is. Samen met jongeren werkt hij aan je fiets. Je kan er zelfs een tweedehands fiets op de kop tikken. We proberen ook aan het klimaat te denken en werken zo veel mogelijk met gerecycleerd materiaal. Je kan met cash of met Torekes betalen. (Torekes is de complementaire munt van het Rabot, je verdient ze door een handje te helpen.)
Je kan zelf je fiets herstellen, dan betaal je enkel de onderdelen en krijg je wat hulp van een fietsenmaker. Je kan hem ook door de jongeren, Emil of Tomas op orde laten zetten en dan betaal je een vrije bijdrage voor het werk dat zij erin staken.

Instuif

VRIJDAG 18U00 - 21U00
Jongeren uit de Rabotwijk zijn hier welkom op vrijdagavond om hun eigen ontmoetingsruimte te creëren.
 

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One