PLUSMINUS

PLUSMINUS is een moment waarop we onze deuren openzetten. Collectieven, vzw’s, vrijdenkers en creatieve geesten pakken uit met een eigenzinnige of gezellige invulling.

 

PLUSMINUS is een experiment. We spelen met gedeeld ruimtegebruik, verschillende manieren van samenwerken en ondersteuning bieden.

 

PLUSMINUS is een non-event. Ontmoeting en uitwisseling staan centraal. Deelnemen, denken, dansen, dolen en doen worden aangemoedigd. Gewoon iets drinken of toekijken kan altijd. Iedereen is welkom. Zo veel mogelijk bezoekers bereiken is nooit een doel op zich.

 

PLUSMINUS is open. We hebben evenveel respect voor de ondergrondse afscheuring van een subniche als voor de blinde adoratie van de mainstream. Conformeren of rebelleren, PLUSMINUS is van iedereen. Enkele afspraken vormen een constante; de toegang, gebruik van de toiletten en water zijn altijd gratis. Consumeren mag maar is nooit een vereiste.

 

PLUSMINUS is rollerdisco, slampoetry, atelier, knutselen, prutsen, sketchnight, potluck, workshop, muziek, film, theater, dans, foto, expo, beurs, eten, enz.

 

Om mee invulling te geven aan PLUSMINUS zijn we op zoek naar…

  • Jeugd: jong in jaren, jong van geest of jong van publiek

  • Originaliteit: We zijn nieuwsgierig, vooral naar de ideeën die we nog niet hebben opgesomd.

  • Engagement: als vrijwilliger, organisatie, collectief of beweging begrijp je dat een samenwerking niet hetzelfde is als zaalverhuur

 

Wij bieden: onze infrastructuur, onze communicatiekanalen, ons netwerk, onze ondersteuning. Voor elk idee kan je rekenen op een persoonlijke aanpak.

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One