OVER MINUS ONE

Maandag: sluitingsdag

Dinsdag: 15u- 18u / INSPIRATIELOKET

Woensdag: 12u - 18u 

Donderdag: 12u - 19u 

Vrijdag: 16u - 20u 

Bekijk alle komende activiteiten in onze agenda.

Minus One is een jongerencultuurcentrum in de prachtige Gentse Rabotwijk, net buiten het stadscentrum. We prikkelen en inspireren jongeren met een gevarieerd programma.

 

Je kan bij ons dansen, feesten, concerten bijwonen, evenementen organiseren, workshops volgen, quizzen, hangen, en verschillende ateliers volgen, maar ook je project uitwerken tijdens een residentie, meedoen met creatieve interventies in de openbare ruimte, je ondernemingsidee uitwerken of advies vragen over een projectidee of businessplan. Wij zorgen voor ondersteuning op maat.

Tijdens ons inspiratieloket ben je welkom met al je vragen. Heb je een projectidee, zoek je een stageplaats of wil je vrijwilliger worden? Organiseer je een eerste of vijfde event en wil onze zaal huren? Kom langs met je vraag of concept of maak een afspraak met iemand uit het team.  

Je kan ook deelnemen aan onze eigen projecten.

  • ALPAKA is een collectief voor creatieve expressie in de openbare ruimte.

  • Rabotage helpt jonge ondernemers op weg door hen te inspireren en hen te oriënteren. We zijn ook aangesloten bij Haven, een coöperatie waaronder je kan ondernemen en waarbij je gecoacht wordt.

  • De Meetingpoints zijn een discussieplatform voor moslimjongeren, waarin we in dialoog gaan met experts over maatschappelijke topics.

  • Tijdens Zomerlief kan je tijdens een residentie je eigen project uitwerken in onze ruimtes

  • Konkreet is een multidisciplinair kunstenfestival dat we graag in handen geven van jonge curatoren

vzw Minus One

Opgeëistenlaan 455

9000 Gent

BE 0463.299.615

IBAN BE27 0013 1326 1273

Contact

info@minus-one.be 

+32 486 478210 

+32 472 623124

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One

© Minus One